Zoiets verwacht je eigenlijk niet, maar het overkwam mij afgelopen zomer toch echt. Net die keer, hoort eigenlijk niet, eens via de schutting in zijn tuin zitten ‘gluren’. Mijn mond viel open. Nee, zie ik het echt gebeuren? Paul , mijn. jongere buurjongen zit heerlijk achter thuis onder de overkapping, naakt. Dat is nog niet zo heel vervelend, maar zie hoe hij zich streelt aan zijn, toch wel enigszins forse pik. Het strelen wordt aftrekken. Doet mij wel iets, vind het spannend toe te kijken, en dat hij denkt dat niemand iets door heeft. Zie plotseling Paul omhoog komen met zijn kont. Hij komt klaar. En niet zo’n beetje ook. Ben voorzichtig weer naar mijn eigen plekje gegaan, moest steeds aan het voorval denken. Een paar weken later, mijn verjaardag, Paul had ik ook uitgenodigd. Keek toch ‘anders’ richting hem. Heel raar dat ik er van wist en hij totaal niet. Was een geluk die dag, hadden heerlijk weer, dus hield mijn verjaardag buiten. Mijn kinderen waren er en Paul.

Andere familie deed ik altijd een andere dag. Wilde, sinds ik alleen was, graag mijn kids om mij heen hebben. En omdat Paul een toffe buurjongen is, ook hem gevraagd. Was gezellig. De wijn was niet aan te slepen. Was al redelijk laat, mijn dochters gingen er van tussen, hun mannen waren al met de kids richting huis. Dikke knuffels. “Mam, was echt gezellig, Paul tot de volgende keer, doei doei”. Van de drukte zijn wij ineens nog met zijn tweeën. Niet gek, maar ik was redelijk ‘losjes’ door de wijn, niet vervelend, gewoon lekker. Eigenlijk vond ik het leuk, meer dan, dat Paul er nog was. “Nog iets drinken, en dan maar eens afsluiten’? “Doen we, de laatste, mooi geweest”. Ik haalde een nieuwe fles wijn van binnen. Ging van alles door mij heen, zou ik het er op wagen?. Of hij wordt heel boos, of! “Zo, schonk ons nog een glas vol, de laatste”. We proosten. “Gea, vond het gezellig met je dochters en aanhang, kan het waarderen dat jij mij ook hebt uitgenodigd”. “Graag gedaan”. Zit pal naast Paul, geef hem spontaan een kus, meteen vol op zijn mond. “Na ja, gekkie, dat was echt niet nodig”. “Eigenlijk mis ik er iets lekkers bij”. ‘Tja, de hapjes zijn op, was meer dan genoeg. Ik doelde natuurlijk op heel wat anders. Ga met mijn hand naar zijn korte broek.

Heb de knopen al snel open. Ga gelijk met mijn hand er achter. Voel zijn pik. Paul zit verschrikt mij aan te kijken, ging zo snel, hij had geen tijd om iets er van te kunnen zeggen. “Maar Gea”. “De hapjes zijn op, en ik weet dat hier een heel lekker ‘hapje’ zit”. “Hoe bedoel je”? Ondertussen drukte ik zijn korte broek op zijn enkels. Kneep in zijn pik. Die reageerde al op mijn hand. “Naar beneden je slip”. Paul luistert toch. Zie een dikke stijve omhoog staan. Streel zijn pik. “Onbedoeld zag ik jou laatst in de tuin zitten, je trok je zelf af en kwam klaar”. Hij krijgt een kleur van jewelste. “Maakt niet uit, rustig maar, vond het meer dan leuk te zien”. Knijp in zijn stijve, zie zijn eikel dikker worden, trek hem af. “Paul, kon alleen maar aan jou stijve denken”. Hij kreunt. “Wil meer hebben van jou, wil met jou vrijen”. “Momentje, ik ga staan, doe de bandjes van mijn jurkje van mijn schouders, laat die zakken. Mijn borsten ziet Paul goed, geen bh, mijn slipje gaat uit. Zie Paul mij geil aankijken, Dit natuurlijk nooit kunnen bedenken, zijn buurvrouw die heet is. “En, lekker”. “Echt wel” Ga voor hem staan. Zijn handen knijpen in mijn billen. Hij weet wat lekker is. Voel hoe zijn hand naar mijn kletsnatte kut gaan. Zet mijn benen iets verder uit elkaar. “Vinger mij”. Leg mijn handen op zijn schouders. Voel dat we beiden nu echt wel heet en geil zijn. Vingers voel ik in mij. Precies het fijne plekje. “Ohh Paul, precies goed”. Laat hem zijn gang gaan. Duurt niet lang, ik moet ‘spuiten’, het geile vocht loopt langs mijn benen. “Ohh jongen, pfff, wat een heerlijk gevoel”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top